FAQ

FAQ

Algemeen

Wanneer

Vrijdag 27 mei van 18.00 tot 00.00 Zaterdag 28 mei van 12.00 tot 01.00

Waar

Gildeterrein Onze Lieve Vrouwe Gilde aan de Postelseweg in Eersel. Navigeer naar “Postelseweg, Eersel” en je kunt het niet missen. Exacte locatie voor GPS: 51.358700, 5.304912

Kosten

Het festival is gratis te bezoeken voor iedereen! Alle optredens en activiteiten zijn gratis op de volgende na: graffiti workshop, armbandjes maken en schilderen. Deze activiteiten kosten 1 bonnetje en zijn puur bedoeld om de inkoop te bekostigen.

Minimum leeftijd

Er is geen minimum leeftijd op PLAY, iedereen is van harte welkom.

Bonnen

Een bon kost €2,75 en je kunt de bonnen kopen met contant geld of door te pinnen.

Eten & drinken

Wij serveren een uitgebreide selectie aan eten en drinken en beloven daarmee voor ieder wat wils. Het is niet toegestaand eigen eten en/of drinken mee te nemen en te nuttigen.

Hoe geraak ik er?

Mensen die in de buurt van het festival wonen komen het best met de benenwagen of de fiets. Op deze manier heb je wat beweging, doe je het milieu geen schade en kun je met een gerust hart een paar lekkere drankjes pakken!

Bus / OV9292 reisplanner

De bus stopt recht voor het festivalterrein, gebruik daarvoor halte ‘Postelseweg, Eersel’. De OV 9292 reisplanner is een ideale manier om de exacte route naar PLAY uit te stippelen. Klik hier om naar de website te gaan van OV 9292 of download de app in de bekende appstores.

Op de fiets?

Liever op benenkracht? Je stalen ros kan je op stal zetten in de omheinde fietsenstalling. Gewoon de bordjes volgen en dan kom je er wel.

Parkeren op PLAY?

Er is geen standaard parkeerplaats, wij adviseren iedereen met het openbaar vervoer, de benenwagen of op het stalen ros te komen. Kom je toch met de auto of motor dan parkeer je die op eigen risico in de omgeving. LET OP: het is niet toegestaan te parkeren in de berm aan de Postelseweg. Er wordt gecontroleerd!
Back to top

Follow us