FAQ

Om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie een lijst met veelgestelde vragen (FAQ) opgesteld. Hier kunnen de bezoekers handige informatie vinden omtrent het event.

Vrijdag 19 mei van 20.00 tot 01.00

Zaterdag 20 mei van 12.00 tot 01.00

Gildeterrein Onze Lieve Vrouwe Gilde aan de Postelseweg in Eersel. Navigeer naar “Postelseweg, Eersel” en je kunt het niet missen.

GPS: 51.358700, 5.304912

Het festival is gratis te bezoeken voor iedereen! Alle optredens en activiteiten zijn gratis op de volgende na: graffiti workshop, armbandjes maken en schilderen. Deze activiteiten kosten 1 consumptiebon en zijn puur bedoeld om de inkoop te bekostigen.

Alle betalingen op het terrein zelf worden gedaan door middel van consumptiebonnen. Een bon kost €3,- en je kunt de bonnen kopen met contant geld of door te pinnen. De kassa sluit een half uur voor afloop van het evenement. Het inwisselen van consumptiebonnen voor geld is niet mogelijk.

Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Er lopen voldoende mensen van de organisatie en security rond op het festivalterrein, die je kunt aanspreken indien je EHBO nodig hebt.

PLAY kent geen minimum leeftijd. Wel moet iedereen t/m 12 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.

PLAY is een stichting en wordt volledig gerund door vrijwilligers. We zijn dan ook altijd op zoek naar vrijwilligers die graag een handje helpen ons festival zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit kan op allerlei manieren, achter de bar, bonnenkassa, backstage, verspreiding posters, posters plakken, etc. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om je aan te melden als vrijwilliger!

Wij serveren een uitgebreide selectie aan eten en drinken en beloven daarmee voor ieder wat wils. Het is niet toegestaand eigen eten en/of drinken mee te nemen en te nuttigen. Benieuwd wat we allemaal verkopen? Klik hier om het hele avond te zien.

Mensen die in de buurt van het festival wonen komen het best met de benenwagen of de fiets. Op deze manier heb je wat beweging, doe je het milieu geen schade en kun je met een gerust hart een paar lekkere drankjes pakken!

Bus / OV9292 reisplanner

De bus stopt recht voor het festivalterrein, gebruik daarvoor halte ‘Postelseweg, Eersel’. De OV 9292 reisplanner is een ideale manier om de exacte route naar PLAY uit te stippelen. Klik hier om naar de website te gaan van OV 9292 of download de app in de bekende appstores.

Op de fiets?

Liever op benenkracht? Je stalen ros kan je op stal zetten in onze fietsenstalling. Gewoon de bordjes volgen en dan kom je er wel. De fietsenstalling is niet bewaakt.

Parkeren op PLAY?

Er is geen mogelijkheid om te parkeren bij het terrein. Het is niet toegestaan om te parkeren in de berm en er wordt gecontroleerd!

De volgende parkeerplaatsen zijn op loopafstand:

  • https://goo.gl/maps/vhMypL3GiXgTmDMf7
  • https://goo.gl/maps/rx7mKcuxFY4jpA3NA
  • https://goo.gl/maps/2YVKj1BFCRsPrgMN9
  • https://goo.gl/maps/vbd5z8HqqURxSUnM7
  • https://goo.gl/maps/Yt6U5ucLgZp8XUpf8
PLAY Logo

PLAY Festival Eersel ©2023. Alle rechten voorbehouden.