Grafisch Vormgever/Designer

VacaturesGrafisch Vormgever/Designer
PLAY 2019

Grafisch Vormgever/Designer

Ben jij een creatieve designer en lijkt het jou leuk om samen met andere creatievelingen een bijdrage te leveren aan het leukste gratis festival in Eersel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PLAY organiseert jaarlijks een gratis festival in het centrum van Eersel. Het festival draait uitsluitend op vrijwilligers, en daar zijn we trots op! Er gaan veel uurtjes werk zitten in de voorbereiding, opbouw en nazorg van het festival. Het festival wordt steeds groter en daarom kunnen we dan ook wel wat hulp gebruiken!  

Hoe kun jij jezelf ontwikkelen bij PLAY?  

De organisatie bestaat uit een jong team van creatieve professionals waar jij onderdeel van zal uitmaken. Je leert wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een festival en mag hier uiteraard zelf ook in meedenken. PLAY richt zich op diverse doelgroepen, namelijk gezinnen met jonge kinderen, jeugd en volwassenen. We zijn méér dan alleen een muziekfestival en bieden overdag ook een uitgebreid workshop- en activiteitenprogramma aan voor zowel kinderen als volwassenen (en bijna alles is gratis). Een belangrijke taak binnen onze organisatie ligt uiteraard bij het marketing & communicatie team en dan voornamelijk de designer. Want jij als designer zorgt ervoor dat ons festival én onze veelzijdige activiteiten opvallen bij onze potentiële bezoekers! Uiteraard doe jij dit niet alleen, maar met twee enthousiaste collega’s die zich met o.a. copywriting, content, advertenties en communicatie bezighouden.

Waar hebben we jouw hulp precies bij nodig?

  • Ontwerp en opmaak van de PLAY huisstijl en elementen voor 2023.
  • Design van posters, flyers en banners die voorafgaand aan het festival in de regio Eersel worden verspreid.
  • Het creëren van mooie social media uitingen en gave GIF’jes
  • Ontwerp en opmaak van diverse uitingen op het festivalterrein zelf, denk hierbij aan time-tables, menukaarten, consumptiebonnen en stempelkaarten.

Tools als InDesign, Illustrator en Photoshop ken jij dan ook op je duimpje. Daarnaast weet jij precies hoe je het drukwerk op de juiste manier aanlevert bij de drukker.

Wat wij bieden  

  • Een interessante werkervaringsplek bij een mega tof festival  
  • Interessante info voor op je CV (vrijwilligerswerk doet het altijd erg goed bij werkgevers!)  
  • Leuke ‘collega’s’ en een hecht en gezellig team  
  • Eeuwige roem  
  • Gezellige vrijwilligersuitjes  
  • Een leuke invulling van je agenda op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei 2023 (dan vindt het festival plaats 😊)  

Ben jij enthousiast geworden? Laat het ons weten door een mail te sturen naar communicatie@play-festival.nl t.a.v. Maureen de Koning. Ook als je nog vragen hebt of eerst graag wat invullende info wilt ontvangen kun je daar terecht. We horen héél graag van je! 

Back to top

Follow us