Jong & oud wipe-out!

Jong & oud wipe-out!

Waar & hoe laat?

Datum & tijdstip
28/05/2022 13:00 - 18:00
Locatie
Het Veld

Jong & oud wipe-out!

Het is tijdens PLAY Festival al moeilijk genoeg om stil te blijven zitten, maar voor de echte sportfanaten hebben we iets leuks in petto. Is samenwerking met onze vrienden van Fit Factory Eersel zullen we een ware wipe-out baan op het festivalterrein neerzetten, voor jong én oud! Een parcours met allerlei verschillende obstakels. Klauter over een stapel autobanden, sjees door het hindernisparcours en trek als eerste aan de bel op de finishlijn! Vorm een team samen met je vrienden, ouders, ooms, tantes, en iedereen die wel van een uitdaging houdt en ga de strijd aan tegen de andere teams.

Vanaf half twee is het parcours geopend om alvast te oefenen en daarna vangen er verschillende categorieën aan waaraan je deel kunt nemen. Deze zullen op het tijdschema bij het parcours aangegeven worden en hiervoor moet je jezelf en je team wel even aanmelden. Bij elke categorie zijn er uiteraard ook leuke prijzen te winnen. Tussen de rondes door is de baan weer vrij open en mag iedereen proberen om de obstakels te overwinnen! De ‘Jong & oud wipe-out’ baan zal ongeveer tot 17.00 uur open blijven.

De kans is groot dat je vies kunt worden maar daar hebben we ook iets voor geregeld. Er zullen enkele kleedhokjes en douches beschikbaar zijn om je snel even op te frissen.

Ben jij er ook helemaal klaar voor? Neem dan je sportieve outfit mee en laat je van je beste kant zien. Vergeet niet om de warming-up mee te doen!

Back to top

Follow us