Vrijdag / Dance Forest / 20:30 - 01:00

Vriendenboekje

Op vrijdagavond 19 mei haalt PLAY festival het gezelligste en steevast uitverkochte concept Vriendenboekje naar Eersel. De gehele avond draaien de vaste DJ’s en enkele gast DJ’s, de lekkerste house in de breedste zin van het woord. Verwacht nu-disco en progressive house, die opbouwt tot een climax van oude bommetjes en nieuwe klappers.

Bij Vriendenboekje draait het om nostalgie en om je weer heel even af te sluiten van de dagelijkse grote belangrijke levensvragen. Bij vriendenboekje worden vragen als “wat is jouw lievelingseten?”, “je favoriete kleur?” of “welk dier zou jij willen zijn?” even de belangrijke levensvraagstukken op dat moment. Schrijf deze dan ook zeker in ons vrienden van PLAY vriendenboekje. Waan je in het nostalgische en dans als een kind zonder zorgen bij Vriendenboekje.

Maite Dedecker (20:30 / 21:45)

Vrouwelijke Techno DJ uit Belgie, van kinds af aan luisterde zij naar muziek en recentelijk werd het haar manier om zich te uiten. Ze werd geïnspireerd door veel DJ’s en hierdoor begon ze ook zelf met draaien. Bij de set van Maite Dedecker kan je veel energie, passie, power en acid verwachten. Binnenkort komt ze met haar eigen plaat, dus deze Belgische moet je in de gaten houden!

DE//SIRE B2B BEER (21:45 / 23:00)

Als vrienden Berend en Robin zelf niet achter de draaitafels staan, dan staan ze wel voor aan de hekken. Bij Robin en Berend kun je de meest relaxte house tot de hardste techhouse kneiters verwachten!

KAAN B2B De La Sed (23:00 / 00:00)

Deze twee vrienden zijn op elkaar ingespeeld. Vorige maand zetten zij de meest recente editie van Vriendenboekje totaal op zijn kop! Aan deze twee vrienden kan je een feestje wel overlaten.

Vriendenboekje soundsystem (00:00 / 01:00)

Vanaf de eerste dag zetten zij niet alleen alle edities van Vriendenboekje op hun kop, maar ook de rest van het Brabantse nachtleven moet aan hen geloven. De combinatie van deze twee helden zorgt voor een fantastische en unieke set.

PLAY Logo

PLAY Festival Eersel ©2023. Alle rechten voorbehouden.