Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.
PLAY/Bibliotheek de Kempen – Digibieblab

Bibliotheek de Kempen – Digibieblab

Details

Tijdstip: May 11, 13:00
Podium: Diverse locaties
Event Type: Workshops

Kom naar onze stand op het Play Festival in Eersel en ontdek de magie van verhalen! Bibliotheek De Kempen neemt je mee op reis naar fantastische werelden en laat je kennismaken met de meest bijzondere personages. Van sprookjes tot avonturenverhalen, voor jong en oud is er genoeg te beleven. Dus kom langs en laat je betoveren door de kracht van verhalen!

Kom naar onze stand op het Play Festival in Eersel en ontdek de magie van verhalen! Bibliotheek De Kempen neemt je mee op reis naar fantastische werelden en laat je kennismaken met de meest bijzondere personages. Van sprookjes tot avonturenverhalen, voor jong en oud is er genoeg te beleven. Naast het voorlezen van verhalen hebben we ook leuke activiteiten zoals Silent Storytelling, Stopmotion Station en programmeren met robot DASH. Dus kom langs en laat je betoveren door de kracht van verhalen.

Β Activiteit 1: Silent Storytelling

Bibliotheek Eersel presenteert Silent Storytelling. Wat is dat? Het lijkt een beetje op Silent Disco maar dan voor de kleintjes. Een medewerker van de bieb vertelt uit een prentenboek en via de koptelefoon kan je kindje lekker ongestoord genieten van de mooie verhalen uit onze prentenboeken. Wil je weten hoe? Kom naar onze stand op het Playfestival in Eersel en geniet van een gezellige middag vol verhalen en avonturen! Onze voorlezers nemen je mee op reis naar fantastische werelden en laten je kennismaken met de meest bijzondere personages.

Dus kom langs en laat je betoveren door de kracht van verhalen!

Activiteit 2: Ontdek de wereld van programmeren met robot Dash

Ken jij Dash al? Dash is een supernieuwsgierige robot die je zo kunt instellen dat hij doet wat jij wilt. Deze superslimme robot hoort geluiden, reageert op licht en ziet voorwerpen. Hij kan dansen, racen en nog veel meer. Kom jij kennismaken met dash en ga jij samen met hem verschillende uitdagingen aan?

Activiteit 3: Stopmotion Station – Maak je eigen stopmotion filmpje

Houd je van verhalen vertellen en foto’s maken? Dan is stopmotion echt iets voor jou! Je gaat van jouw verzonnen verhaal een grappig filmpje maken. Neem plaats achter een tablet bij de Stopmotion station, kies je voorwerpen en je achtergrond beeld en creΓ«er maar! Plaats jouw voorwerpen, maak een foto, verplaats je voorwerpen een heel klein beetje, maak weer een foto en blijf zo doorgaan tot alle foto’s een filmpje vormen. Een bibliotheekmedewerker is aanwezig om je een kort uitleg te geven en op weg te helpen als je dat nodig hebt. Kom even langs en breng je fantasie tot leven!

Follow and Share