Top

Informatie

Informatie
Algemene informatie
PLAY-DAY
 • Van 12.00 tot 18.00;
 • Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar is een ticket verplicht om het festival te kunnen betreden. Kinderen tot 6 jaar mogen zonder ticket naar binnen;
 • Tickets zijn volledig gratis en koop je, het liefst voorafgaand, via de onderstaande knop;
 • Je kunt eenvoudig meerdere tickets tegelijk kopen met een maximum van vijf;
 • Alle bezoekers boven de 12 jaar moeten in het bezit zijn van een corona test-, vaccinatie, of herstelbewijs. Gebruik hiervoor de Corona Check App (https://coronacheck.nl/nl/);
 • Om 18.00 is PLAY-DAY afgelopen en moet iedereen zonder ticket voor PLAY-NIGHT het festivalterrein verlaten;
 • Vrijwilligers hoeven geen ticket te kopen, zij krijgen een dagticket.
PLAY-NIGHT
 • Van 18.30 tot 00.00;
 • Koop voorafgaand via onderstaande knop je PLAY-NIGHT ticket voor €5,- Je ticket kun je op het festivalterrein weer inleveren voor 2 consumpties. Goeie deal toch?
 • Tickets staan op naam en je kunt maximaal 5 tickets per keer kopen;
 • Alle bezoekers boven de 12 jaar moeten in het bezit zijn van een corona test-, vaccinatie, of herstelbewijs. Gebruik hiervoor de Corona Check App (https://coronacheck.nl/nl/);
 • Vrijwilligers hoeven geen ticket te kopen, zij krijgen een dagticket.
Corona

Iedere bezoeker boven de 12 jaar dient in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Wij gebruiken de ‘Scanner voor CoronaCheck’ app van de overheid om de geldigheid te verifieren. Als je niet in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs mogen we je helaas geen toegang tot het festival verschaffen!

 

Eenmaal binnen gelden er geen beperkingen meer. Geen anderhalve meter afstand, geen mondkapje, een festival zoals je gewend bent!

 

Als organisatie gaan wij gedurende de opbouw, het festival zelf en de afbouw zorgvuldig met alle maatregelen en beperkingen om. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om er een leuk en veilig festival van te maken. Wij willen alle bezoekers vragen zich respectvol op te stellen naar de ons, onze vrijwilligers en de medebezoekers. Samen gaan we er een geweldig en corona-vrij festival van maken!

Tickets

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar moeten vooraf of aan de deur een (gratis) ticket kopen. Normaliter is dit op PLAY niet nodig, maar dat is een harde eis van de overheid om het festival te mogen organiseren.

 

Vrijwilligers hoeven  geen ticket te kopen, zij krijgen een dagticket!

 

Tickets voor PLAY-DAY zijn geheel gratis en je kunt ze per vijf bestellen op deze website. Je krijgt dan een e-mail met een link op de tickets als PDF te downloaden. Deze tickets zullen wij bij de toegangscontrole scannen.

 

Tickets voor PLAY-NIGHT kosten €5,- vooraf, maar bij binnenkomst krijg je van ons 2 consumptiebonnen, zo kost het kaartje je uiteindelijk nog niets! Tickets zijn te bestellen op deze website en kunnen maximaal per vijf gekocht worden.

 

Als het festival niet is uitverkocht dan is het ook mogelijk om je ticket aan de deur te kopen. We raden echter van harte aan vooraf je ticket te registreren!

Hoe kom ik er

Locatie

PLAY vind plaats op het Onze Lieve Vrouwen Gildeterrein aan de Postelseweg te Eersel.

Exacte coordinaten: 51.358725, 5.304911

 

Fiets

Kom op de fiets! Wij zorgen voor een fietsenstalling.

 

Auto

Er zijn geen parkeerplaatsen direct aan het terrein gelegen. Het is daarnaast verboden om de auto in de berm van de weg te parkeren. Op de markt van Eersel, achter zwembad “De Albatros” en in de aangelegen woonwijken is ruim voldoende parkeerplaats.

 

Bus

Er staat een bushalte recht voor het festivalterrein. De bussen rijden richting Reusel en richting Eindhoven. Meer informatie: https://9292.nl/eersel/bushalte-postelseweg.

Contact

Contactinformatie

Met behulp van onderstaande gegevens kun je contact met ons opnemen.

Contactformulier

  Reglement

  Bij overtreding van het onderstaande reglement wordt – afhankelijk van de aard van de overtreding – allereerst een waarschuwing afgegeven, danwel direct overgegaan tot verwijdering van het terrein en ontzegging tot evenement.

  1. Er worden geen alcoholische dranken geschonken aan personen onder de 18 jaar. Lijkt een persoon jonger dan 25, dan zal er gevraagd worden om zijn of haar ID-bewijs. Kan er geen ID-bewijs overlegd worden, of is de persoon in kwestie jonger dan 18 jaar, dan zal er geen alcoholhoudende drank verstrekt worden.
  2. Personen jonger dan 18 jaar waarbij alcoholgebruik geconstateerd wordt zullen verzocht worden het evenementen terrein te verlaten.
  3. Het is verboden alcoholische dranken door te geven aan personen jonger dan 18 jaar.
  4. Personen waarvan geconstateerd wordt dat zij toch alcohol doorgeven aan personen onder de 18 jaar zullen verzocht worden het evenementen terrein te verlaten.
  5. Boetes naar aanleiding van weder strekking drankgebruik kunnen worden verhaald op de overtreder.
  6. Eigen meegebracht eten en drinken is verboden en kan in beslag genomen worden.
  7. Op het evenement geldt een zerotolerance beleid op het gebied van drugs. Zowel soft- als harddrugs zal in beslag worden genomen, de persoon zal van het terrein worden verwijderd en de toegang worden ontzegd. Bij constatering van drugs die niet binnen het gedoogbeleid vallen wordt de persoon in kwestie aangehouden en overgedragen aan de politie.
  8. Wettelijk geldige legitimatie verplicht.
  9. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het (beveiligings)personeel.
  10. Personen welke niet toelaten zich te laten visiteren kan de toegang geweigerd worden en/of van het festivalterrein verwijderd worden.
  11. Geweld en agressie worden niet getolereerd.
  12. De organisatie kan bepaalde personen de toegang weigeren tot, of verwijderen van, het festivalterrein zonder opgave van reden.
  13. Tijdens het evenement worden (foto-)opnames gemaakt. Bij binnenkomst geven bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.
  14. Het is verboden professionele foto- of filmapparatuur bij zich te dragen, behoudens speciale toestemming van de organisatie. Onder professionele fotoapparatuur worden camera’s met verwisselbare lenzen verstaan.
  15. Het is verboden glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen of opnameapparatuur mee te nemen op het festivalterrein. Bij het aantreffen van drugs en/of (vuur)wapens zal de persoon in kwestie van het terrein worden verwijderd, de toegang worden ontzegd en de politie in kennis gesteld.
  16. Het programma is onder voorbehoud. De organisatie behoudt zich het recht voor om het programma te wijzigen. Bij het niet door gaan van een of meer acts zullen entreegelden niet worden vergoed. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.
  17. Eenmaal gekochte drankbonnen worden niet teruggenomen en zijn alleen geldig op de vermelde editie.
  18. Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de optredens zijn geheel voor eigen risico.
  19. Stichting Robfest, eventuele partners, dan wel de personen hiervoor werkzaam, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel, materiële schade en/of diefstal toegebracht door derden.
  20. Stichting Robfest, eventuele partners, dan wel de personen hiervoor werkzaam, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en/of materiële schade, die bezoekers van het evenement kunnen ondervinden, noch binnen, noch buiten het terrein of locatie.
  21. Schade veroorzaakt door bezoekers wordt verhaald. Hieronder valt ook schade aan apparatuur veroorzaakt door het gooien van drank.
  22. In omstandigheden waarbij dit reglement geen uitsluitsel bieden is het oordeel van de organisatie leidend.

  Bij het betreden van het festivalterrein gaat men akkoord met het gehele reglement.

  s
  Welcome to Booth.

  Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

  d