Vrijwilligers

Kom jij ons helpen?

PLAY wordt volledig gedragen door een enthousiaste groep vrijwilligers die er jaarlijks alles aan doen om een geweldig festival neer te zetten met afwisselende muziek en leuke activiteiten voor jong én oud. Maar dit kunnen we uiteraard niet alleen, we hebben jouw hulp namelijk hard om dit feest tot een succes te maken! We zoeken vrijwilligers die onze toffe crew willen helpen met de op- en afbouw, bardiensten willen draaien en willen helpen met de muntverkoop. Als dank krijg je van ons niet alleen consumptiebonnen, die je uiteraard kunt besteden tijdens het festival, maar krijg je ook een te gek PLAY Crew Shirt (volledig in onze nieuwe huisstijl!) én word je uitgenodigd voor ons jaarlijkse vrijwilligersfeestje. Meld je snel aan via bovenstaand formulier.

In de week voorafgaand aan het festival krijg je van ons een bericht met het definitieve vrijwilligersrooster. Heb je in de tussentijd een vraag? Mail dan naar info@play-festival.nl of stuur ons een privé bericht via Facebook of Instagram.

Wil jij niet alleen helpen met PLAY rondom de festivaldagen, maar lijkt het je leuk om PLAY te helpen organiseren? Ons organisatieteam, dat zich o.a. bezighoudt met de programmering, productie, aankleding en marketing, is altijd op zoek naar versterking! We komen graag met je in contact, mail ons op info@play-festival.nl.

Jouw gegevens

Waar wil je graag bij komen helpen (aanvinken wat van toepassing is)?

Deze dagen wordt er de hele dag, en meestal ook in de avond, gewerkt op het terrein. Geef bij de opmerkingen even aan van hoe laat tot hoe laat je wilt komen helpen zodat we dat kunnen plannen. Alle hulp is welkom, ook al is het maar een paar uurtjes!
PLAY Logo

PLAY Festival Eersel ©2023. Alle rechten voorbehouden.