Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.
Wie maakt dit mooie festival mogelijk?

Vrijwilligers!

PLAY wordt volledig gedragen door een enthousiaste groep vrijwilligers die er jaarlijks alles aan doen om een geweldig festival neer te zetten met afwisselende muziek en leuke activiteiten voor jong Γ©n oud. Maar dit kunnen we uiteraard niet alleen, we hebben jouw hulp namelijk hard om dit feest tot een succes te maken! We zoeken vrijwilligers die onze toffe crew willen helpen met de op- en afbouw, bardiensten willen draaien en willen helpen met de muntverkoop. Als dank krijg je van ons niet alleen consumptiebonnen, die je uiteraard kunt besteden tijdens het festival, maar krijg je ook een te gek PLAY Crew Shirt (volledig in onze nieuwe huisstijl!) Γ©n word je uitgenodigd voor ons jaarlijkse vrijwilligersfeestje. Meld je snel aan via het formulier.

In de week voorafgaand aan het festival krijg je van ons een bericht met het definitieve vrijwilligersrooster. Heb je in de tussentijd een vraag? Mail dan naar vrijwilligers@play-festival.nl of stuur ons een privΓ© bericht via Facebook of Instagram.

Wil jij niet alleen helpen met PLAY rondom de festivaldagen, maar lijkt het je leuk om PLAY te helpen organiseren? Ons organisatieteam, dat zich o.a. bezighoudt met de programmering, productie, aankleding en marketing, is altijd op zoek naar versterking! We komen graag met je in contact, mail ons op info@play-festival.nl.