Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.
PLAY/Over PLAY

Over PLAY

HΓ©t ontdekkingsfestival van de Kempen!

Een festival voor jong en oud, laagdrempelig, voor ieder wat wils én gratis. Geniet van muziek, nuttig een speciaal biertje, plof in een fauteuil, dwaal door het bos, laat je kind op ontdekkingstocht gaan maar ga zelf ook voor nieuwe ervaringen. PLAY is eigenlijk niet in één zin samen te vatten en vooral ook ieder jaar weer anders. Met een groep ontzettend enthousiaste en hardwerkende vrijwilligers wordt alles van A tot Z ieder jaar opgetuigd. 2024 wordt het jubileumjaar, de 10e editie van PLAY.

De 10e editie vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei en wordt er eentje om nooit te vergeten! Op vrijdag trappen we het festival, onder de noemer PLAY Proeft, af met een geheel verzorgd diner in festival sfeer. Daarna kun je genieten van de beste coverbands die de regio te bieden heeft of een dansje wagen in Het Dans Domein.

Op zaterdagmiddag hebben we een bomvol (kinder-)programma gevuld met workshops, demo’s, optredens en andere doe-en-beleef activiteiten. In de avond is de muziekliefhebber aan de beurt en schotelen we op maar liefst vijf verschillende areas de meest uiteenlopende muziekgenres voor.

PLAY betekent twee dagen lang ontdekken, ervaren en creΓ«ren voor iedereen. Mis het niet!

PLAY Music
Zowel op vrijdagavond 10 als op zaterdag 11 mei kun je als muziekliefhebber je hart weer ophalen op het Gildeterrein in Eersel. Terwijl de vogeltjes fluiten in het bos geniet je overdag van diverse singer-songwriters, β€˜s avonds wordt het volume opgeschroefd en waan je je hier in een heus Β΄Dans DomeinΒ΄. In het bos vind je op De Bos Buhne, Het Takken Toneel en de Groene Grot een divers aanbod aan (cover)bands. Van zweterige garage blues en intense indie rock & roll tot fuzzpop. You name it, we PLAY it.

Bekijk de volledige muzikale programmering

PLAY Creative
Op zaterdag 11 mei in de middag kun je op ons knus aangeklede festivalterrein van alles beleven met vrienden en familie, ook aan de allerkleinsten is gedacht. Leef je uit in de modderkeuken of het kinderbouwdorp, krijg een glitter tattoo of neem deel aan een musical, dans of muziek workshop.

Bekijk het volledige aanbod aan workshops en activiteiten

PLAY Food & Drinks

Het moet natuurlijk wel gezellig blijven, wij houden niet van β€˜hangry people’. πŸ˜‰ Uiteraard wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Naast een uitgebreid assortiment aan verfrissende versnaperingen vind je ook lekkere hartige snacks en kun je uiteraard ook een avondmaaltje bij ons nuttigen. Voor de kleinere gasten kun je bij de bar een stempelkaart halen voor ranja, fruit en chips.

Bekijk het volledige food & drinks aanbod