Over PLAY

9 jaar PLAY alweer! Een festival voor jong en oud, laagdrempelig, voor ieder wat wils én gratis. Geniet van de muziek, nuttig een speciaal biertje, plof in een fauteuil, dwaal door het bos, laat je kind op ontdekkingstocht gaan en klets met je vrienden. Dit jaar zijn we er op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei.

Veelzijdig, laagdrempelig én gezellig, dat is PLAY. Maar wat is er dan zoal te beleven? Hieronder lees je meer over de verschillende PLAY onderdelen of bekijk direct de volledige programmering.

PLAY Music
Zowel op vrijdagavond 19 als op zaterdag 20 mei kun je als muziekliefhebber je hart weer ophalen op het Gildeterrein in Eersel. Terwijl de vogeltjes fluiten in het bos geniet je overdag van diverse singer-songwriters, ‘s avonds wordt het volume opgeschroefd en waan je je hier in een heus ´´dance forest´´. Op het festivalveld, ook wel ”Field Stage” is een divers aanbod aan (cover)bands. Van zweterige garage blues en intense indie rock & roll tot fuzzpop. You name it, we PLAY it.

Bekijk de volledige muzikale programmering

PLAY Creative
Op zaterdag 20 mei in de middag kun je op ons knus aangeklede festivalterrein van alles beleven met vrienden en familie, ook aan de allerkleinsten is gedacht. Leef je uit in de modderkeuken of het kinderbouwdorp, krijg een glitter tattoo of neem deel aan een musical, dans of muziek workshop.

Bekijk het volledige aanbod aan workshops en activiteiten

PLAY Food & Drinks

Het moet natuurlijk wel gezellig blijven, wij houden niet van ‘hangry people’. 😉 Uiteraard wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Naast een uitgebreid assortiment aan verfrissende versnaperingen vind je ook lekkere hartige snacks en kun je uiteraard ook een avondmaaltje bij ons nuttigen. Voor de kleinere gasten kun je bij de bar een stempelkaart halen voor ranja, fruit en chips.

Bekijk het volledige food & drinks aanbod

PLAY Logo

PLAY Festival Eersel ©2023. Alle rechten voorbehouden.