Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.
PLAY/M-Ties Rockin’ Elvis

M-Ties Rockin’ Elvis

Details

Tijdstip: May 10, 22:15
Podium: De Bos BΓΌhne

M-Ties is een rockband uit de Brabantse Kempen. Ze zijn in 2021 gestart als initiatief van Stichting JAM in Eersel. Onder professionele begeleiding is dit zestal in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een strakke rockband waar je U tegen zegt.

De ‘M’ staat voor Mathijs (gitaar), Maxim (drums), Miel (zang/gitaar), en Morris (gitaar). Met Ties op toetsen was de naam geboren. Bassist Harry ontbreekt in de naam omdat hij de band net iets later kwam versterken maar dat maakt hem niet minder belangrijk!

De gemiddelde leeftijd van de bandleden is pas 16 jaar, maar in de afgelopen 2 seizoenen is de band uitgegroeid tot een geoliede rockmachine om rekening mee te houden. Dat blijkt ook wel uit de eerste prijs die M-Ties in 2022 won voor grootste regionaal talent op het CityFest festival in Veldhoven, waardoor ze in 2023 op de mainstage stonden!

M-Ties is op de eerste plaats een rockband maar de muziekstijlen van de jongens gaan alle kanten op. Het festivaljaar 2024 staat in het teken van Elvis Presley. De band ‘verrockte’ een aantal grote hits van the King en vol overgave laat M-Ties zien dat Elvis, ook onder de jeugd, nog steeds ROCKT!

Follow and Share