Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.
PLAY/Job Nelis

Job Nelis

Details

Tijdstip: May 11, 19:30
Podium: Het Dans Domein

Job Nelis, een gepassioneerde en veelzijdige Music & Audio Producer / DJ, heeft op 24-jarige leeftijd een al voor hem, indrukwekkende reis door de elektronische muziekwereld meegemaakt. Geboren in Veghel en getogen in Hapert, ontdekte Job al op jonge leeftijd zijn liefde voor muziek. Met een achtergrond die doordrenkt is van diverse muziekklanken en een diepgewortelde passie voor het creatieve proces, heeft hij de afgelopen vijf jaar de muzikale horizon verkend en verlegd.

Job’s muzikale reis begon als een onstuitbare liefde voor Electronic Music, waarbij hij zich nu voornamelijk richt op het genre Techno. Zijn producties vonden al snel hun weg naar de oren van enkele van de meest gerespecteerde artiesten in de scene. Zo werden zijn nummers opgepikt en gedraaid door grote namen als Joseph Capriati, ANNA, Sama Abdulhadi en Hollen. Deze erkenning bracht zijn muziek naar enkele van ‘s werelds meest iconische podia, waaronder Tomorrowland, Streetparade in ZΓΌrich, EXIT-Festival en Pyramid Ibiza. Job zijn sound bevat diepe groovy ritmes, met hypnotiserende melodieΓ«n, vocals en innovatieve sounds.

Deze jongeΒ  producer uit Hapert is niet alleen gefocust op het creΓ«ren van meeslepende muziek, maar heeft ook een visie op het vormgeven van ervaringen. Job Nelis blijft evolueren en groeien, zijn kunstΒ  verfijnen en nieuwe geluiden ontdekken om te presenteren. Met zijn muziek die inmiddels de wereld over gaat, belooft de toekomst voor Job Nelis een opwindende reis te worden, gevuld metΒ  nieuwe geluiden, grensverleggende producties en onvergetelijke sets. Terwijl Techno de kern vormt van Job zijn artistieke identiteit, toont Job tijdens Play Festival zijn veelzijdigheid door ook de rijke klanken van House te omarmen.

Follow and Share