Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.
Eenvoud Bistro & PLAY presenteren
Β 

PLAY Proeft!

Dat eten onlosmakelijk verbonden is aan een festival, benadrukt PLAY maar al te graag. Op vrijdagavond 10 mei staat namelijk de culinaire festivalavond van je dromen gepland: PLAY Proeft. Eenvoud Bistro en PLAY slaan namelijk voor de tweede keer hun handen ineen door een prachtig diner te verzorgen met verse en lokale producten. Naast je smaakpapillen worden deze avond ook je oren verwend, talentvolle singer-songwriters zingen namelijk de mooiste nummers terwijl je geniet van je gerecht. Een gouden combi toch?

Tijdens PLAY Proeft ontvang je bij aankomst een welkomstdrankje en het diner zelf is een drie gangen diner met bijpassend wijn, bier of non-alcoholisch arrangement. We bieden een vegetarisch en vlees & vis menu. De prijs is 72,50 euro, dat is inclusief het drankarrangement.

Vanaf 17.00 is de inloop, om 17.30 start het diner wat tot ongeveer 20.30 duurt. Daarna starten direct de eerste bands en DJ’s!

Bestel nu snel je kaarten hieronder door het formulier in te vullen! Na ontvangst sturen wij een betaalverzoek en na betaling is de reservering definitief.

Eenvoud is een kleine bistro die in het sfeervolle pand van Combi is gevestigd. Drie avonden per week serveren wij een driegangen keuzemenu. Uiteraard zijn onze gerechten ook los te bestellen. Wij koken in het seizoen en zoveel als mogelijk regionaal, met een aanbod van vlees, vis en vegetarisch. Onze keuken kenmerkt zich door puurheid en eenvoud.

Donderdag t/m zaterdag geopend vanaf 18:00 uur. Reserveringen via telefoon: 06-83797785. Wij zijn iedere dag tussen 12:00-19:00 uur telefonisch bereikbaar.

Eenvoud Bistro
Nieuwstraat 72
5521 CD Eersel
www.eenvoudbistro.nl
info@eenvoudbistro.nl